español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
07-09-04 // 21:46h

LA CIUTAT DE MONTERREY COMPROMESA AMB EL FÒRUM


Francisco Azcunaga: “Tenim els ulls, el talent i el cor per fer factibles els dos projectes: el Fòrum 2007”


Durant la presentació que s’ha fet aquest matí del projecte estratègic de Monterrey com a Ciutat Internacional del Coneixement, ha quedat clara la vinculació que aquest projecte tindrà amb el Fòrum Universal de les Cultures 2007. El rector de la Universitat de Monterrey, Francisco Azcunaga, ha declarat que “la ciutat està molt compromesa amb el Fòrum, que és la cita a la qual hem d’arribar. I haurem de fer moltes coses, s’haurà de treballar molt i bé per arribar a aquesta cita internacional. Tenim els ulls, el talent i el cor per fer factibles els dos projectes: el Fòrum 2007 i la Ciutat Internacional del Coneixement”.

El rector de la Universitat de Monterrey ha afegit que “el Fòrum no és una finalitat, és un mitjà. Creiem en el somni del governador. El 2007 Monterrey no es reconeixerà”.

Entre els molts projectes que ja estan dissenyats de cara al 2007 hi ha la connexió  de la futura seu del Fòrum al parc Fundidora amb el centre de la ciutat. Són unes quaranta hectàrees que patiran una gran transformació, 27 de las quals ja són propietat de l’Administració.

També s’ha parlat de la vinculació que tindrà l’Estat de Texas amb el Fòrum Monterrey. Romeo Flores Caballero, del projecte Vinculación Regional, ha comentat que durant la segona edició del Fòrum, tot i que l’epicentre lògicament serà la ciutat de Monterrey, s’espera i es treballa perquè tingui una repercussió regional. Els estats  de Tamaulipas, Nuevo León,  Coahuila i Texas conformen una regió d’1,2 milions de quilòmetres quadrats, una població superior als 35 milions de persones, 950.000 milions de dòlars de producte interior, 800.000 km de carreteres, 27.000 de quilòmetres de ferrocarril, 29 aeroports, 19 ports. “Les repercussions i efectes que tindrà el Fòrum en aquesta regió són evidents. A més hi ha el projecte d’unir San Antonio amb Monterrey a través d’un tren d’alta velocitat.”ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir