español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
16-10-04 // 14:09h

MASSIVA AFLUENCIA DE PARTICIPANTS A LA DARRERA JORNADA DE SUBHASTA DELS PRODUCTES FÒRUM


Més de 5000 persones han visitat la subhasta aquest matí, 3500 de les quals s’han concentrat a la subhasta de l’Auditori Durant aquests tres dies de subhasta s’han adjudicat prop de 9000 lots


Fins a les 13.00 hores d’avui dissabte, darrera jornada de vendes a la subhasta de productes Fòrum, més del 95% dels lots s’han adjudicat. Els productes amb més ofertes de compra a la sala de l’Auditori han estat els ordinadors portàtils, que s’han venut a uns preus que oscil·laven entre els 600 i 800 euros.  Aquest matí s’ha obert una nova sala del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) per subhastar material d’oficina, mentre en paral·lel,  a una altra sala se subhastava mobiliari urbà, sent presents entre el públic un alt nombre de representants de diferents ajuntaments de Catalunya. Durant el matí s’ha iniciat el procés de venda de la Haima, quedant retirat per la manca d’ofertes. El producte més curiós que s’ha venut durant aquest matí ha estat una construcció prefabricada que imita el Palau de les Mil i una nits, que s’exhibia al recinte durant l’esdeveniment, adquirit per 600 euros per un internauta. Aquesta jornada ha estat la més seguida per internet, sent moltes les compres que s’han efectuat on line.


Al migdia, a una altra sala del CCIB, s’ha iniciat la venda de cotxets elèctrics, amb uns preus de sortida entre 1.400 i 1.800 euros. Durant la tarda se subhastaran els cotxes Fòrum Toyota.


L’organització considera que durant aquests tres dies la subhasta ha permès que molts participants hagin pogut adquirir productes Fòrum.
ARCHIVOS ADJUNTOS:
Fotografía 1 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals
Fotografía 2 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals
Fotografía 3 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals
Fotografía 4 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Joan Roca De Viñals

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir