español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Notes de premsa
18-10-04 // 12:54h

COMENÇA LA RECOLLIDA DELS PRODUCTES ADQUIRITS A LA SUBHASTA DEL FÒRUM


La venda realitzada durant els tres dies del procés va arribar al 90% dels objectes i lots exposats


Avui, dilluns, 18 d’octubre, a primera hora del matí, ha començat la recollida dels productes adquirits a la subhasta del Fòrum per part dels seus compradors, procés que es perllongarà durant tota la setmana. Les primeres hores de recollida han mantingut un bon ritme d’assistència, sense cap tipus d’aglomeració. Paral·lelament, Ferbossa Industriactiva, l’empresa que va guanyar el concurs públic del Fòrum per a realitzar la subhasta, ha començat les tasques d’inventari.


 De moment, a títol aproximatiu, els organitzadors han calculat que es van vendre --durant dijous, divendres i dissabte de la passada setmana, dates de la subhasta--, més de deu mil lots dels onze mil presentats finalment a exposició pública, una xifra gairebé situada en el 90% del total. En el moment de formalitzar l’adquisició, els compradors dels lots havien de realitzar una paga i senyal per el 25% del valor total dels objectes adquirits i pagar la resta durant la recollida dels productes, fet que perllongarà durant uns dies el càlcul d’ingressos generats per aquesta iniciativa.


Ferbossa Industriactiva ha calculat que unes 14.000 persones han pres part en els tres dies de subhasta, de les quals prop de 10.000 es van inscriure per a participar-hi activament. Finalment, unes dues mil persones o empreses han adquirit algun producte o lot exposat. D’elles, un 70% ho van fer de manera presencial i la resta, a través d’Internet. La xarxa va comptar amb 3.500 persones registrades.


Un model de tot-terreny Toyota va ser el producte adquirit per un preu més alt, situat en 28.000 euros, mentre els de menor cost van ser els matalassos emprats al campament del Festival Mundial de la Joventut, venuts finalment a un euro cadascun.
ARCHIVOS ADJUNTOS:
Nota de premsa
Fotografía 1 - Autor: c Fòrum Barcelona 2004 / Agustí Argelich

Tornar a l´índex de notes de premsa


Imprimir