español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Socis
Patrocinadors
Senat Internacional
Testimonis
Convenis de col.laboració
Mitjans de Comunicació
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Donen suport al Fòrum > Socis
- Socis
DISCOVERY COMMUNICATIONS


http://www.discovery.com
ENDESA

El grup Endesa és soci del projecte. Aquesta companyia es compromet a soterrar les línies d'alta tensió que passen pel marge del riu Besòs. El Grup Endesa també col·laborarà en el desenvolupament d'un projecte d'energies alternatives en els terrenys on se celebrarà el Fòrum.

Les inversions del Grup Endesa en matèria mediambiental es concentren en la reducció d'emissions atmosfèriques; per això, l'acord signat també estableix que aquesta corporació substituirà les dues plantes que ara té al marge dret del riu Besòs per una nova instal·lació de dues centrals de cicle combinat de 400 MW cadascuna. 


http://www.endesa.es
TELEFÓNICA
Telefónica és el soci tecnològic en telecomunicacions del Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004. Aquesta companyia subministra els béns d'equip i/o serveis que cal per gestionar i mantenir el Fòrum Virtual.

Telefónica ha demostrat, des del primer moment, el seu suport al llançament i la consolidació del projecte del Fòrum Universal de les Cultures, atès que aquesta convocatòria mundial vol fomentar el desenvolupament de la comunicació, el diàleg i la participació, per la qual cosa és del tot necessari aprofitar la capacitat de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació per potenciar aquestes dinàmiques.


http://www.telefonica.es
EL CORTE INGLÉS

El grup El Corte Inglés vol contribuir, com a soci, en l’esperit del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004. Aquesta iniciativa li permet recolzar la difusió d’uns valors compartits que fomenten la responsabilitat cívica i es comprometen amb un desenvolupament sostenible.

Paral·lelament, El Corte Inglés segueix col·laborant en diferents activitats o projectes que contribueixen a aconseguir un futur millor. Això pot dur-se a terme mitjançant el desenvolupament, en les empreses del grup, d’una política de gestió mediambiental, a més de la creació de diferents espais culturals oberts a tothom.                                                                                                            


http://www.elcorteingles.es
TOYOTA
Com a patrocinadors del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004, des de Toyota Espanya volem mostrar el nostre compromís amb els valors que mouen aquest gran projecte de solidaritat, comprensió i apropament sociocultural.

Les nostres diferents aportacions a la indústria automobilística i el nostre compromís absolut pel medi ambient ens han portat a convertir-nos en una marca de referència en l’avantguarda del mercat.

Els principis i valors que regeixen el Fòrum Barcelona 2004 coincideixen amb la voluntat que mena tots els nostres esforços: escurçar distàncies, eliminar fronteres i acostar cultures. Un esdeveniment d’aquesta envergadura ens sembla d’especial importància, per la qual cosa Toyota hi serà present amb el nou Toyota Prius com a «Cotxe Oficial del Fòrum Barcelona 2004».


http://www.toyota.es