español english français
     
  6 / 11 / 2006
      Información
Notes de premsa
Convocatòries de premsa
Dossiers
Entrevistes
Perfils
Calendari fòrum
Fórum en los medios
Servei de televisió

      Recursos Multimèdia
Fototeca
Logos
Videoteca
Audioteca
Infografies
Presentacions
Mapes del Fòrum

      Documentació
Fòrum 2004
Continguts
Fórum
Fórum Diálogos
Fórum Ciudad
Participa en el Fórum
Arquitectura del Fòrum
Donen suport al Fòrum
Socis
Patrocinadors
Senat Internacional
Testimonis
Convenis de col.laboració
Mitjans de Comunicació
Entrades

      Serveis premsa
Allotjament i vol
Serveis
Contacte


Home > Donen suport al Fòrum > Patrocinadors
- Patrocinadors
GRUPO PANRICO
PANRICO, patrocinador en exclusiva en el sector alimentari de la pastisseria al Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004, té l'honor i la satisfacció de participar-hi activament.

Per això s'afegeix als valors que defensa l'esdeveniment, com ara el diàleg entre els diversos pobles del món, i espera contribuir a l'èxit de la cita cultural.


http://www.panrico.com
DAMM
"El Grup Damm ha arribat a un acord amb el Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004 per ser patrocinador exclusiu en el sector cerveses i productes derivats. Com a tal, aquesta companyia serà present en els actes que s'engloben en aquest esdeveniment, participarà en l'organització del Fòrum Barcelona 2004 i hi col·laborarà. Damm, en signar aquesta col·laboració amb el Fòrum, manté el compromís d'involucrar-se en la societat durant els esdeveniments internacionals (Jocs Olímpics Barcelona i Paralimpícs 92, Special Olímpics, Campionat Mundial de Futbol 82, etc.).  

Damm ofereix tot el suport a aquest esdeveniment multicultural i festiu mitjançant la participació en la promoció i el desenvolupament del Fòrum Universal de les Cultures- - Barcelona 2004.

El Grup Damm pretén ser una plataforma de suport per assolir l'objectiu d'aquest ambiciós projecte millorant la relació i la comunicació entre pobles i cultures i avançant en la renovació del pensament en les actituds de les societats."


http://www.damm.es
INDRA
Indra és el patrocinador de Consultoria, Serveis i Solucions en Tecnologies de la Informació del Fòrum Universal del les Cultures – Barcelona 2004 i serà la companyia encarregada de desenvolupar i implantar sistemes i serveis tecnològics que donin cobertura a les activitats dutes a terme pel Fòrum. El compromís d'Indra consisteix a posar a disposició de l'organització del Fòrum solucions d'avantguarda per garantir l'èxit de l'esdeveniment i crear un espai de trobada entorn de la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions de la pau.


http://www.indra.es
IBERIA
Com a patrocinador del Fòrum Barcelona 2004, Iberia, gràcies a l' àmplia xarxa de vols, es compromet a facilitar les necessitats de transport aeri tant per als organitzadors de l'esdeveniment com per a tots els participants, a més de difondre informació sobre aquest esdeveniment a bord dels avions i per mitjà de les oficines que la companyia té al món.

En participar en el finançament d'aquest esdeveniment, Iberia, que ja és present en multitud de projectes a Catalunya, vol demostrar el seu suport a la difusió dels valors i principis desenvolupats pel Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004, amb el desig de promoure les condicions de la pau al món, la diversitat cultural i el desenvolupament sostenible.


http://www.iberia.es
MEDIAPRO

El Grup Mediapro, com a patrocinador dels serveis audiovisuals del Fòrum Universal de les Cultures - Barcelona 2004, participa en el finançament, la promoció i el desenvolupament d'aquest important esdeveniment mundial.

L'esperit que defensa el Fòrum Barcelona 2004 és el que mou al Grup Mediapro i col·laborar amb la seva organització per tal de crear un espai de diàleg intercultural que fomenti les condicions de la pau, respecti la diversitat i es comprometi amb un desenvolupament sostenible.


http://www.mediapro.es