Forum Barcelona 2004 | Español | English | herramientas Inici Mapa de continguts Buscador Mida textMida text text petita 11px text mitjana 14px text gran 17px
Esdeveniments> Exposicions > Exposicions a la ciutat > Catalunya, país de trobada

Exposicions

Presentació

Habitar el món

Ciutats - Cantonades

Veus

Guerrers de Xi'an

Exposicions a la ciutat

El poder de l'art

Barcelona Progrés

La MinaImprimeixImprimeix
Catalunya, país de trobada

Una mostra plural de la personalitat de la societat catalana, basada en exemples múltiples de gent i de fets. Una visió de Catalunya oberta al món, amb projecció a l’exterior, un país de confluències, importador i exportador d’idees i de tendències, un caràcter emprenedor i creatiu en diferents disciplines.

Quan: Del 13/05/2004 al 03/10/2004
On: A la ciutat > Palau Moja

  PresentacióInfo TècnicaFotos  
Presentació L’exposició ha estat concebuda prenent com a base uns aspectes formals i conceptuals que caracteritzen la seva museografia:

- Un estil per a cada àmbit. El disseny de la museografia dels espais està plantejat amb característiques properes a la idea d’instal·lació. Escenaris de sensacions i d’ambients en què s’articula el discurs.

- Una aposta per la creativitat. L’exposició està dotada d’un component alt de mitjans audiovisuals. S’ha treballat en la incorporació a l’equip de realitzadors i directors de cinema per tal que ens ofereixin una visió contemporània de Catalunya, com ara Marc Recha, Mariona Omedes, Nacho Raventós i David Puig.
La música catalana té un paper important amb presència a tots els espais, alhora és un recurs museogràfic i un element de contingut de la pròpia exposició.

- Una petita col·lecció de peces. L’exposició incorpora uns objectes molt triats per il·lustrar els continguts principals dels àmbits, amb un tractament museogràfic molt acurat i que donen un valor afegit a la presentació dels continguts: Usatges de Barcelona, violoncel de Pau Casals, Homilies d’Organyà i escultures de Miró, Tàpies, Dalí, Cristòfol i Gonzàlez.

Preu:
Gratuït

Notícies relacionades:
Enllaç externPresentades 7 noves exposicions del Fòrum-Ciutat